Всички ентусиасти и фенове на високоскоростните автомобили ги очакват много изненади на Морска гара във Варна

Двигателите са в готовност за първото събитие на Морска гара във Варна с мощни и атрактивни автомобили за всички фенове този уикенд.

В разгара на лятото варненци ще са домакини на двудневното морско приключение на Премиум рали София – Свети Влас “Varna Vice City ft. #JustPablo”.

Всички ентусиасти и фенове на високоскоростните автомобили ги очакват много изненади на Морска гара във Варна в неделя (20 август) от 12:30 часа.

Събитието е с вход свободен, а сред автомобилите, които могат да бъдат видени, са Lamborghini Aventador S, McLaren 765lt, Lamborghini Huracan Spyder, Ferrari 458, Porsche Turbo S, класически и топ модели на Porsche, американски класики като Dodge Dart 1971 Prostreet, Ford Mustang 1966 GT и много други.

Auto Italia са подготвили кът с впечатляващи премиум модели на Maserati, както и суперкар тест-драйв. От DasAuto обещават, че сред техните автомобили ще има модели като Lamborghini Aventador Ultima и Lamborghini Huracan Offroad.

Освен с мощ и силен гръм на двигатели, настроение, бензин в кръвта и музика, гостите на “Varna Vice City ft. #JustPablo” ще бъдат зарадвани с много игри, изненади и награди. Генералният спонсор на Събитието Примекс – Гуми и Сервиз в партньорство с Continental България, са подготвили специална игра за всички гости, с летни награди, за малки и големи фенове на марката.

Безплатни бонуси за 10 000 лв. ще бъдат разиграни от efbet по време на събитието на Морска гара, а всички желаещи да се включат в играта и да усетят тръпката, могат да се огледат за момичета на efbet в неделя, 20 август.

Представителите на BoneX, на които може да разчитате за своя дигитален портфейл, ще ви зарадват с мощта на Lamborghini Huracan Spyder и Ferrari 458.

Източник: Moreto.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *