Започва да работи обновен търговски комплекс в Стара Загора

В Стара Загора ще бъде открит реновираният търговски комплекс от открит тип Holiday Park. Представителите на компанията посочиха, че датата на откриването е 13 септември, а адресът е “Никола Петков” 52 в “Града на липите”.

Комплексът е най-големият търговски център в региона. Той е разположен на терен от над 73 000 квадратни метра с над 40 000 квадратни метра търговска площ, включваща повече от 30 магазина, които предлагат разнообразни стоки за дома, семейството и свободното време.

Клиентите на шопинг центъра на открито могат да посетят магазини на такива брандове като Технополис, Практикер, Декатлон и Јumbо, както и новите обекти, сред които са Лидл, LC Waikiki, Sensi, Хиполенд, Нечовешки магазин на Стефанов и други.

Преобразянето на комплекса включва разширено и по-просторно пространство за новите обекти, над 700 по-широки паркоместа с безплатен достъп, допълнително външно озеленяване с множество естествени и свежи дървета и храсти, както и нови слънчеви панели. Уникални атракции включват четири естествени палми, които ще зарадват всички посетители от фоайето на парка.

Инвеститорът и собственикът на Holiday Park е фирмата Видеолюкс Холдинг, под чиято егида се намират известните на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време – Технополис и веригата за продукти за дома и градината – Практикер.

Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България. Напомняме, че на 16 юни беше открит най-големият търговски комплекс в Югозападна България – Holiday Park. Той се намира в Перник в непосредствена близост до отбивката за Кв. Калкас. Комплексът в Перник се простира на 75 000 квадратни метра, като застроената площ с магазини е 23 000 квадратни метра.

Фирмата оперира с ритейл паркове и в други големи градове в България. Напомняме, че на 16 юни бе открит най-големият търговски комплекс в Югозападна България – Holiday Park в Перник. Той обхваща общо 75 000 квадратни метра, като застроената площ с магазини е 23 000 квадратни метра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние сме в социалните мрежи

Теми