В Ямбол провеждат модернизация на спортни площадки: едната вече е достъпна за спортуване

Появиха се повече стимули за младежите в Ямбол за да участват в спортни дейности, след като спортната площадка в комплекс “Диана”, разположена до блок 14, беше подложена на обновление и модернизация. 

Старата асфалтова настилка бе заменена с нова тартанова настилка, която предоставя по-удобни и безопасни условия за спортуващите. Този обновен спортен обект предоставя подходящо пространство за тренировки и състезания, като в същото време дава възможност на младежите да се занимават със спорт и да поддържат активен начин на живот.

Скоро се очаква и завършването на обновените площадки в жилищните комплекси “Граф Игнатиев” до блок 72 и “Златен рог” до блок 15, както и в двора на бившето училище “Ради Иванов Колесов” в квартал “Каргон”.

Според кметът на Ямбол Валентин Ревански, общината ще продължи да инвестира в подобряването на спортната инфраструктура, предоставяйки отлични условия за тренировки и състезания. Това е част от обширната стратегия за насърчаване на здравословен начин на живот и развитие на масовия спорт в града. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *