В Габорово изграждат огромен завод за производство на кърпички и козметика за бебета 

Фирмата “Аванс трейд” в момента създава свой собствен производствен комплекс в Габрово. Първият етап от този проект вече е успешно завършен, и започва производството на влажни кърпички, включително тези от популярния бранд “бебо”, предназначени специално за най-малките.

Този завод заема впечатляваща площ от 2800 квадратни метра. Разполага с две производствени линии, които имат капацитет от 200 биоразградими кърпички в минута, благодарение на напълно автоматизиран процес на производство и опаковане.

Със специалните мерки за пречистване на водата, използвана за напояване на кърпичките, се гарантира високата степен на чистота на производството и неговата безопасност за бебешката кожа. Системата предлага 9 степени на пречистване.

Заводът ще произвежда както собствени марки на “Аванс трейд”, така и продукция за партньорите на компанията. През първата година на новото производство се предвижда отварянето на 25 работни места.

Основателят на “Аванс трейд”, Николай Умников, сподели в официалното съобщение: “Нуждата да започнем собствено производство идва осем години след създаването на собствения бранд “бебо”. Отговорността, когато създаваш продукти за грижата за кожата и дома на бебетата, е огромна и изисква безкомпромисно качество. Работим със собствени формули на козметичните продукти, разработени от наш екип. Осигуряваме сами съставките за формулите. Единственият начин да затворим цикъла и да осигурим пълен контрол върху качеството, е да поемем изцяло производствения процес.”

Продуктите на “бебо” се използват за грижа за кожата на новородените в 45 от най-големите болници в България. Компанията подчертава, че те са най-големият дарител на неонатологични и АГ отделения в страната.

Следващият етап от развитието на завода ще бъде свързан с производството на козметични продукти от линията на “бебо”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние сме в социалните мрежи

Теми