Паркът за развлечения ‘HOLIDAY PARK’ в Перник приветства своите първи клиенти”

Най-големият търговски парк в Югозападна България вече е отворен за посетители. С площ от 23 000 кв.м, паркът предлага 16 магазина с разнообразие от стоки за дома, семейството и свободното време. Инвестицията в този обект е около 40 млн. лв., а създадените нови работни места са над 300. Компанията Видеолукс Холдинг, която е инвеститор и собственик на ‘HOLIDAY PARK’, е добре позната на българския пазар с хипермаркетите за техника за дома, офиса и свободното време Технополис и веригата за дома и градината Praktiker. На събитието присъстваха кметът на община Перник Станислав Владимиров и неговият екип, областният управител Людмил Веселинов, председателят на общинския съвет Денислав Захариев, както и представители на бизнеса от цялата страна.

“Това, което предлагаме тук, е по-добро от най-доброто, което сме постигнали до момента. Надявам се, че задаваме нови стандарти и показваме неща, които преди това никой не е правил. За мен това е най-красивият търговски парк, създаден в България досега”, коментира Тодор Белчев, съосновател и собственик на компанията Видеолукс Холдинг, която притежава комплекса.

“Впечатлен съм, че за по-малко от една година това място, което преди това беше нерегламентирана сметище, се превърна в нещо прекрасно. Впечатляващо е в днешно време да намериш строителен партньор, който не само спазва сроковете, но и създава впечатляващо съоръжение”, заяви кметът на община Перник, Станислав Владимиров, по време на официалното откриване на комплекса. Той добави, че си спомня думите на Тодор Белчев от първата им среща. “Тогава казахте, че не искате просто да построите още едно предприятие в нашия град, а да се ангажирате с Перник и да направите нещо за неговите деца. Наистина се замислихте за нашите деца и филиала на детска градина ‘Пролет’, който беше обновен и сега е едно от най-красивите детски заведения в Перник”, добави Владимиров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *