,

Очакват се ограничения в движението по няколко участъка АМ “Марица” в продължение на две седмици

Агенцията “Пътна инфраструктура” (АПИ) призовава водачите да проявяват особена внимателност при използване участъка между 66-ти и 68-ми километър на АМ “Марица” в посока Пловдив  от утре, 18 август, до 24 август. През този период по тази отсечка движението ще бъде ограничено и ще се осъществява  само в скоростната лента поради извършване на гаранционен ремонт на фугите на моста над река Харманлийска.

През следващата седмица, от 25 август до 2 септември, се очакват допълнителни затруднения. Поради гаранционни ремонтни дейности на надлеза над общинския път за Поляново, движението в посока Пловдив по активната и скоростната лента на АМ “Марица” между 57-ми и 59-ти километър също ще бъде временно ограничено. Трафикът ще се пренасочи към аварийната лента.

АПИ настоятелно приканва всички шофьори да проявяват внимание и предпазливост на пътя, да спазват поставените пътни индикации и скоростните ограничения. От особена значимост е да се избягват рискови изпреварвания и да се поддържа необходимата дистанция между превозните средства, с цел да се гарантира безопасността на всички участници в движението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние сме в социалните мрежи

Теми