Над 600 гости ще станат свидетели на церемонията по повод осемнадесетото издание на конкурса за красота “Мис Варна”

Събитието ще се проведе на 24 август в лятната градина на комплекс Морско казино от 21.00 часа, където най-красивата варненка за 2023 г. ще бъде избрана сред двадесет и две момичета.

По традиция победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс “Мис България” в края на септември месец.

В ролята на водещи ще влязат световноизвестния оперен бас Деян Вачков и оперната прима Илина Михайлова, които ще зарадват присъстващите с изпълнения на популярни оперни арии.

Колекциите за конкурса са създадени специално за участничките в него. Във вторият решаващ тур миските ще дефилират с бански костюми

Освен титлата “Мис Варна” 2023 ще бъде излъчена и “Мис Интернет Варна” 2023. Гласуването за нея стартира на 15 август на сайта –  www.missvarna.com и ще приключи след третия заключителен тур.

По време на събитието ще бъде проведена благотворителна томбола, приходите, от която ще бъдат дарени на кампанията “Аз Вярвам и Помагам”. Каузата им за 2023 г. е да бъде събрана сумата от 500 000лв., с която да бъдат закупени:

– Първият за България Мобилен пункт за кръводаряване, който ще бъде дарен в Районен Център по трансфузионна Хематология град Варна

– Нови животоспасяващи медицински апаратури и оборудване за нуждите на Детска хирургия в МБАЛ “Света Анна” – Варна

– Неонатална линейка за бебета за нуждите на СБАГАЛ “Проф. Д-р Димитър Стаматов” – Варна

Източник: Moreto.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *