На Международния технически панаир в Пловдив 14 фирми бяха удостоени със златни медали и дипломи за иновации

На 77-мата годишна индустриална изложба в Международния технически панаир 14 изложители бяха наградени със златни медали и дипломи за своите иновативни продукти. Официалната награждаваща церемония се проведе вчера във великолепната зала “Пловдив” на Конгресния център в Международния панаир Пловдив.

В състава на журито, оглавено от Евгени Симеонов (председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН)), бяха такива уважавани фигури, като заместник-председателя доц. д-р Иван Соколов, главен директор на Международния панаир Пловдив, и други експерти от ДАМТН.

Председателят на журито, г-н Евгени Симеонов, подчерта високото ниво на конкуренцията и интелектуалния потенциал на индустрията. Той поздрави всичките отличени и ги насърчи да бъдат двигатели на бъдещето.

“Златните медали се доказаха като най-висок атестат за качество и иновативнос”, добави г-н Симеонов.

Областният управител инж. д-р Илия Зюмбилев също изрази своята гордост да бъде част от тази наградна церемония. Като държавен представител той подчерта ангажимента на “правителството и икономическото министерство към развитието на Международен панаир Пловдив, за да продължи да бъде витрина на българския бизнес и икономика.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние сме в социалните мрежи

Теми