Георги Господинов привлича големия интерес на Панаира на книгата с “Времеубежище”: Опашка за автографи се простира на стотици метри пред щанда на издателя!

Голям интерес и огромна опашка се сформираха пред щанда на издателя “Времеубежище” на Панаира на книгата пред НДК, където вечерта присъстваше Георги Господинов. Хората с нетърпение чакаха да получат автограф от известния български писател. Опашката се простирала на около 200 метра и дори достигаше до булевард “Витоша”. Отминалата седмица също имаше големи опашки от хора, които искаха да закупят неговата книга. Сега всички те се наредиха, за да получат автограф. Георги Господинов сподели, че се надява това да отвори врати и да убеди други български писатели, че успехът е възможен.

Панаирът на книгата ще продължи до 4 юни, а специален гост на събитието ще бъде самият Георги Господинов, който бе удостоен с престижната награда “Букър”. През целия ден, както малки, така и големи любители на книгите пристигаха пред НДК, за да се насладят на откриването на панаира. Издателствата бяха подготвили интересни селекции за посетителите. Сред най-търсените произведения се оказа точно “Времеубежище” на Георги Господинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *