Екологични инициативи, обединения и филми под открито небе: В Пловдив ще се проведе Майна Town Weekend

“Зелено Майна” на Майна Town Weekend обединява водещите фабрики в Пловдив, нестопански организации, доброволчески групи и природозащитници, съсредоточени около идеята на екологичното бъдеще. Това уникално мероприятие дава възможност на хората да научат, как всеки от тези участници допринася към опазването на околната среда и природата.Там ще бъдат представени иновативни идеи и решения, които помагат за изграждането на по-чист и зелен Пловдив.

Събитието ще се проведе на Базар Капана, където ще предложат богат асортимент от биологични продукти, включително и една особена напитка – жива вода.

Същевременно, “BG Бъди активен” ще представи различни инициативи, насочени към обучението на гражданите, как да се грижат за чистотата на града.

Накрая, през събота и неделя ще бъдат представени два филма от специални гости “Кино под звездите”. Всички са поканени да се присъединит към празнуването на “зелената идея” в сърцето на Пловдив. Входът е безплатен.

Напомняме, че първият по рода си Майна Town Weekend ще се проведе от 15-ти до 17-ти септември в Пловдив и ще обедини пет различни локации, всяка от които ще представи уникална рубрика от списание Майна Town. За повече информация за събитието, посетете уебсайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние сме в социалните мрежи

Теми