BILLA България” отново се утвърждава като “Топ работодател” в страната.

През втора поредна година “BILLA България” беше удостоена с престижното признание “Топ работодател” за високите стандарти в своите работодателски политики и практики в страната. Сертификатът, връчен от международния институт Top Employers Institute, следи след задълбочен независим одит на HR практиките в няколко ключови области, включително възнаграждения и бонуси за служителите, условия на труд, обучение и кариерно развитие.

Ивелина Евстатиева, ръководител “Човешки ресурси” на “BILLA България”, сподели радостта от второто наред признание, подчертавайки, че това отража грижата и подкрепата, които компанията предоставя на своите служители. Тя подчерта и амбицията на “BILLA България” за постоянно подобряване на инструментите си и развиване на добри практики, като по този начин се поддържа висока ангажираност и вдъхновение у своите служители.

Отличието “Топ работодател” е резултат от дългогодишните и насочени усилия на “BILLA България” в развитие на своите служители и предоставяне на отлични условия за работа. Като един от най-големите работодатели в страната с над 5200 служители и над 62% жени в мениджърски позиции, “BILLA България” съчетава успешно равния шанс за кариерно израстване със засилени обучителни и развиващи инициативи.

Компанията е и единствената ритейл верига със собствени обучителни центрове в 4 града в страната. През последната година над 1600 служители преминаха успешно обучение в сферата на търговията, а 300 души завършиха успешно лидерската програма в специализираната “Школа за експерти” на компанията. “BILLA България” активно подкрепя младите хора чрез ученическата и стажантската си програма, предоставяйки атрактивни възможности за професионално развитие в ритейл сектора още от 16-годишна възраст.

Top Employers Institute, като международна организация за проверка и сертификация на човешки ресурси, създадена преди повече от 30 години, сертифицира организации по целия свят, включително “BILLA България”, като превъзходни работодатели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние сме в социалните мрежи

Теми