,

Безплатни занимания за децата през лятото: Къде да ги отведем?

Министерството на образованието предоставя списък с безплатни занимания за деца и ученици през лятната ваканция. Това включва спортни дейности, излети, клубове за забавна математика и английски език. Предложенията са налични както в големите градове, така и в по-малките села. Децата имат възможност да се включат в творчески работилници, танци, театри, игри на открито и дори научни и технологични занимания. Инициативите са на училища, центрове за развитие, общини, читалища и спортни клубове.

Например, в Бургас ще се провеждат занимания по български език, математика, творчески работилници и арт ателиета. Във Варна ще има занимания по астрономия, спортни игри и изработка на венци за Еньовден. В Пловдив се предлагат занимания по карате, фотография, спортна стрелба, програмиране, шах и други. В София децата могат да се включат във всякакви активности като зелени училища, походи в планината, различни клубове и спортни лагери. В други градове като Русе, Велико Търново и Плевен също има разнообразни занимания като четене, спорт, танци, исторически клубове и екоработилници.

Тези безплатни занимания предоставят отлична възможност на децата да се забавляват и обогатяват знанията си през лятната ваканция. Родителите трябва да се информират навреме и да резервират места за децата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *