БДЖ създава незабравимо приключение за децата по повод Международния ден на детето!

Един от най-очакваните дни за малките ни пътници настъпва, а БДЖ е готова да ги зарадва с изключителен подарък. По традиция и тази година, на 1-ви юни, всички деца до 14 години ще имат възможността да се насладят на безплатно пътуване с любимите си влакове.

Цял ден, от 00:00 часа до 24:00 часа, децата ще могат да се качат във всяко едно от пътническите и бързите влакове на БДЖ. И за да направим преживяването им още по-специално, някои от пътуванията ще бъдат организирани с носталгични парни локомотиви, които ще предизвикат усмивки и вълнение у децата.

Само един малък детайл – безплатното пътуване важи за всички, които са в съответната възрастна група и разполагат с документ, удостоверяващ тяхната възраст. Необходимо е представяне на копие на акта за раждане или друг подходящ документ, заедно с железопътната карта “Дете” или “Учащ”. Местата във всички категории влакове, спалните места и допълнителната такса за пътуване в първа класа ще бъдат заплатени, но самото пътуване за децата ще бъде напълно безплатно.

Важно е да отбележим, че децата до 10-годишна възраст трябва да пътуват с придружител, за да гарантираме тяхната безопасност и комфорт по време на пътуването.

Редакцията на информационен ресурс ФАР се присъединява към празнуването на Международния ден на детето и с гордост поздравява всички най-малки пътници! Пожелаваме им щастливо и безгрижно детство, изпълнено с много усмивки, весели игри и незабравими спомени през предстоящата лятна ваканция!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние сме в социалните мрежи

Теми