,

Българско кино на голям екран от собствената кола: в Ботевград стартира автокино-фестивалът на Kaufland

В периода от четвъртък, 17 август, до събота, 26 август Ботевград ще стане място за провеждане на изключителен кинофестивал,  организиран от Kaufland България. 

Събитието ще премине на паркинга на веригата в града и ще предостави на гостите неповторим опит, като им позволи да се насладят на най-актуалните български игрални филми от удобството на своите автомобили. 

Фестивалът стартира с показ на филма “Шекспир като улично куче”. Също така, на специално издигнат екран с размери 50 кв. м., жителите и посетителите на Ботевград ще имат възможност да се насладят и на други филми като “Чалга”, “Бай Иван 2”, “Игра на доверие”, “Случаят Тесла” и “Изкуството да падаш”. Важно е да се отбележи, че местата са ограничени: до 50 – 60 автомобила за всяко събитие. Повече информация за програмата на прожекциите може да се намери на  www.avtokino.bg

Kaufland вече е организирал над 40 прожекции на български филми, които от началото на юли се проведоха на паркингите на два столични хипермаркета. Тези уникални събития бяха осъществени в рамките на концепцията One Stop Shopping, с която Kaufland цели да предоставя разнообразие от услуги, места, преживявания и развлечения под един покрив.

Автокино Kaufland е инициатива на най-големия ритейлър, подкрепяща българското кино. Тя представлява начин за популяризиране на избрани български филми, като същевременно предоставя на клиентите възможност да се насладят на нашето локално кино. Освен възможността да изберат кои нови български филми да гледат, посетителите на Автокино Kaufland имат възможност да се срещнат лично с актьорския екип на специално организирани събития за фенове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние сме в социалните мрежи

Теми