,

Анализатор обясни, защо на Путин не му дава мира националността на Зеленски

Той отбеляза, че само в РФ обидата по национален или религиозен признак е норма на социално поведение. Странно е да чуем от  военнопрестъпник, издирван  от Международния наказателен съд, президента на РФ Владимир Путин не само критика по адрес на украинския президент Володимир Зеленски, а и странното му расистко твърдение по повод националността му.

Това каза военно-политическият анализатор Александър Коваленко. Той обясни, че през целия период на управление Путин по всякакъв начин е съдействал за развитието в РФ на неонацистки, мизантропски субкултури, организации и мирогледи. “Само в Русия за всяка националност в света има прякор. Дори за приятелски”, – подчерта анализаторът. 

Той отбеляза също, че само в РФ обида по национален и религиозен признак е норма на социално поведение. При това само в РФ неонацистките групировки са покровителствани от спецслужбите.

“А сега на Министерството на здравеопазването е възложено на база на института по психиатрия да се провеждат изследвания на ЛГБТ хора. Тоест същото, което правеха в нацистка Германия с всички произлизащи от това ужасяващи последици, чудовищни зверства, и жертви”, – каза Коваленко. 

“Русия все повече започва да прилича на нацистка Германия и Путин е най-големият поддържник на това. И затова националността на Зеленски не му дава мира. Той не може да приеме, че губи геополитическата битка от етнически евреин и трудно скрива бълбукащия антисемитизъм”, – подчерта Коваленко. 

Изявлението на Путин за Зеленски 
Вчера президентът на Руската Федерация Владимир Путин нарече Зеленски “позор за еврейския народ”.

Това изявление беше коментирано от главния равин на Украйна Моше Реувен Асман. “Аз лично мога да кажа, че се гордея с президента Зеленски, за това, че той не избяга и прави всичко, за да помогне на украинския народ. Мисля, че целият свят се гордее с него”, – каза Моше Реувен Асман. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние сме в социалните мрежи

Теми